La Grande Curtille
1 Route de Fontenoy
70210 Fontenois La Ville
Haute-Saone
France
Tel. 0033 (0)3 84929413
Mobiel: 0033 (0)7 89633386

info@vacances-chez-nous.nl

     

 
 
  Gastenboek

Overweegt u om een verblijf te boeken in Vakantiehuis La Grande Curtille in Fontenois-la-Ville, maar bent u benieuwd wat andere reizigers ervan vonden? Lees dan verder...

Wilt u uw ervaringen met anderen delen of uw mening geven over deze site, dan kunt u in dit gastenboek een reactie plaatsen.

Naam:Koen en Josť
Bericht:Vorig jaar hebben wij Anton en Nel tijdens onze vakantie in Frankrijk leren kennen. Zij vertelden ons toen van hun plannen om bij hun woning (oude Franse boerderij) een minicamping te beginnen. Toen wij dit jaar vernamen dat de camping gereed was, zijn wij na een verblijf in het zuiden op de terugweg bij hun langsgegaan. Na een allerhartelijkste begroeting konden wij o.l.v. Anton een plekje op de leuk aangelegde camping met 6 ruime plaatsen uitzoeken. De navolgende dagen hebben we erg genoten van de omgeving met wandelroutes en de camping met zijn fijne en schone sanitaire voorzieningen. Ook het zelfgebakken brood van Nel (heerlijk!) en de voortreffelijke kookkunsten van Anton hebben ertoe bijgedragen dat we een heerlijke afsluiting van onze vakantie hebben gehad. Wij komen zeker nog een keer terug.
Koen en Jose, Schoonhoven.
Pagina 2
[ 1 2 ] [ Alles bekijken ]  
 
   
| Disclaimer | Privacy Statement